HIERONNAT


Klassinen hieronta


Klassinen eli perinteinen hieronta toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan tilanteen ja toivomusten mukaan. Käytettävät öljyt ja voiteet ovat luonnonmukaisia ja helpottavat kipua tehokkaasti. Käytössä myös tuoksuttomia tuotteita. 
Hierontaan voidaan yhdistää myös Bemer sekä savilämpöhoito.

Intialainen päähieronta
Intialainen päähieronta on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jossa käsitellään monipuolisesti kehon yläosa, myös korvat ja kasvojen pisteet. Hoito vaikuttaa kehossa jopa 2-3 vuorokautta ja vaikutukset ulottuvat koko kehoon. Vaikutuksia voivat olla stressiperäisten oireiden helpottuminen, päänsäryn hellittäminen ja migreenin oireiden tai kestojen väheneminen. Hieronnalla voidaan parantaa myös vastustuskykyä, lisätä hiusten kasvua ja parantaa unta.

Hermoratahieronta
Hermoratahieronta on tehokas hoitomuoto, jolla herätetään kehon oma luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan niin, että todellinen paraneminen käynnistyy ja uusien vaivojen ilmaantuminen hidastuu tai estyy kokonaan. Hoitoa voidaan verrata neulattomaan akupunktiohoitoon. Hermoratahieronnalla saadaan apua useimpiin kroonisiin sairauksiin, särky- ja kiputiloihin, sekä allergioihin, reumaan, vatsavaivoihin, migreeniin, kilpirauhasen toimintahäiriöihin, paniikkihäiriöön, epilepsiaan, halvaantumiseen ja rappeutumissairauksiin.
 

HOIDOT


Galvanic Spa -tehohoito 

Tehokas koko kehon hoitomuoto kipeille kehon osille: selälle, käsille, jalkoihin. Galvanic Spa -laitteella saadaan imeytettyä tehoaineet syvälle hoidettavalle alueelle, joten vaikutus on nopeampi ja tehokkaampi. Hoidon lopuksi tehdään myös perinteinen hieronta.

Galvanic Spa jalkahoito

Jalkakylpy ja kuorinta tehdään Kuolleenmeren kuorintasuolalla ja tehoaineet imeytetään Galvanic Spa -laitteella. Hoito viimeistellään hieronnalla jossa käsitellään jalat kokonaan, erityisesti jalkapohjan vyöhykkeet, joten vaikutus ulottuu koko kehoon. Hoito tekee jaloista kevyen tuntuiset,Kivut lievittyvät ja verenkierto vilkastuu poistaen turvotusta. 

Ruusuinen jalkahoito

Jalkakylpy ja kuorinta Kuolleenmeren tuotteilla sekä hieronta jaloille molemmin puolin. Hoito voidaan toteuttaa myös yksilöllisesti, asiakkaan toivomusten mukaan.

Kuolleenmeren kasvohoito

Syväpuhdistava, kiinteyttävä, juonteita siloittava hoito, joka tehdään Health & Beauty -tuotteilla. Hoitoon kuuluu puhdistus, kuorinta, naamio ampullit, tehoseerumit ja laadukkaat voiteet kasvoille sekä silmänympärysiholle. Hoito viimeistellään rentouttavalla hieronnalla.

CB-kasvohoito

Erityisesti ongelma iholle suunnattu hoito, jossa käytetään luonnonmukaisia, kasvipohjaisia ja syväpuhdistavia tuotteita. Hoito viimeistellään rentouttavalla hieronnalla.

Byas-kasvohoito

Hoito auttaa tehokkaasti juonteisiin ja erilaisiin iho-ongelmiin (akne, couperosa, ruusufinni). Säilyttää ihon nuorekkaana, pehmeänä ja joustavana. Täysin luonnonmukaiset aineet imeytyvät ihon syvimpiin kerroksiin galvaanista virtaa käyttävällä face Lifter-laitteella. 

Selluliittihoito

BodyLifter- laite hajoittaa ihonalaista rasvaa ja estää uusien rasvakertymien muodostumista.
Senttejä katoaa ja ihosta tulee kiinteä ja sileä.

Bemer-fysikaalinen verisuoniterapia

Mikroverenkierto vaikuttaa kaikkialla ihmiskehossa, mutta sen toiminta häiriytyy herkästi. Kun mikroverenkierto ei toimi kunnolla, solut kärsivät hapen puutteesta. Sydän nostaa sykettä ja verenpainetta. Mikroverenkiertoa voidaan parantaa fysikaalisella Bemer -verisuoniterapialla. Hoitoa käytetään erilaisiin kiputiloihin, leikkauksista toipumiseen, urheilusuorituksista palautumiseen ja suorituskyvyn kohentamiseen. Hoito sopii elinsiirtopotilaita lukuunottamatta kaikille ja erityisesti sellaisissa tilanteissa joissa  matala-asteinen tulehdus aiheuttaa oireita.

Reiki-energiahoito
Tämä hoitokeino on kokonaisuudessaan syvälle vaikuttava ja perustuu vaivojen alkusyihin. Hoidolla foidetaan kehossa olevat pääenergiakeskukset, jolloin puhdistuminen alkaa ja keho löytää tasapainon. Hoidolla voidaan hoitaa kaikkia sairauksia ja sitä käytetään mm. lääkehoitoa tukevana, sekä leikkauksista, vammoista ja sairauksista toipumisen yhteydessä.

Horstmann-tekniikkahoidot
Horstmann-hoitotekniikat ovat yksinkertaisia, lempeitä kehotyöskentelytekniikoita, jotka vapauttavat fyysisiä, henkisiä ja tunneperäisiä tukkeumia. Tekniikat lisäävät nivelten ja lihasten notkeutta, poistavat selkäkipua ja lantion virheasentoja. Tunnetasolla vanhat kaavat voidaan poistaa ja luoda uusia käyttäytymismalleja. Tukkeutumien vapauttamisella voidaan saavuttaa huomattavia muutoksia. Vapautuksen luonne riippuu asiakkaasta itsestään, hänen halustaan parantua ja päästää irti.

Lantioseudun vapautus on ensisijainen keino käsiteltäessä alaselän kipuja ja jäykkyyttä.
Hartiaseudun vapautus auttaa lievittämään kipuja, jäykkyyttä hartiaseudun lihaksissa, jänteissä ja nivelissä. Se soveltuu erityisen hyvin päänsäryn sekä niska- ja hartiaseudun jännitystilojen lievittämiseen. Menetelmää on käytetty menestyksekkäästi hoidettaessa lihaskouristuksia, nikamien virheasentoja, venähtänyttä niskaa, jäätynyttä olkapäätä sekä rasitusvammoja.

Life Detox- kehonpuhdistushoito

Hoidolla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti poistaa kehosta kuona-aineita ja palauttaa elimistön solujen tasapaino. Ravinnon ja hengitysilman kautta kehoomme kertyy haitallisia aineita, jotka ajan mittaan saattavat aiheuttaa erilaisia kipuja, vaivoja ja sairauksia. Puhdistuksen aikana elimistöön kertyneet kuona-aineet virtaavat jalkojen kautta veteen. Jalkojen yli 2000 ihohuokosen kautta poistuu huomattavia määriä fosfaatteja, nitraatteja, metalleja, myrkkyjä ja kuona-aineita. Elektroninen puhdistus vaikuttaa verenkierron kautta koko kehoon.

Hiuspohjahoito

Hiukset pestään määrätyllä shampoolla ja hiuspohjaan imeytetään tehoseerumi Galvanic Spa -laitteella ja hoito viimeistellään intialaisella päähieronnalla. Hoito tekee hiuksista terveemmät, vahvemmat, kiiltävämmät ja tuuheammat. Hyvä apu kaljuuntumiseen, pälvikaljuun, hiustenlähtöön sekä hilseilevään hiuspohjaan.

Theta Healing - tekniikka
Meditaatio tekniikka jonka avulla voidaan muuttaa elämääsi rajoittavia uskomuksia ja saavuttaa kokonaisvaltaista hyvinvointia kaikilla elämäsi osa-alueilla, auttaa kipuihin sekä muihin vaivoihin.
 
 


T:mi Erja Mettinen, Keskuskatu 13, 48100 Kotka, Puh. 040 7309559