HOIDOT

Klassinen hieronta
Perinteinen klassinen hieronta toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan tilanteen ja toivomusten mukaan.Hieronnassa käytettävät öljyt ja voiteet ovat luonnonmukaisia ja helpottavat. kipua tehokkaasti.Hieronnat voidaan tehdä myös tuoksuttomilla aineilla.
Hierontaan voidaan yhdistää myös Bemer sekä savilämpöhoito
 
Galvanic Spa -tehohoito 
Tehokas koko kehon hoitomuoto selkään,käsiin, jalkoihin, missä vain on kipeitä kohtia.
Galvanic Spa -laitteella saadaan imeytettyä tehoaineet syvälle hoidettavalle alueelle joten vaikutus on nopeampi.Lopuksi perinteinen hieronta.

Galvanic Spa jalkahoito
Jalkakylpy sekä kuorinta Kuolleenmeren kuorintasuolalla jonka jälkeen tehoaineet imeytetään  Galvanic Spa laitteella ja hoito viimeistellään hieronnalla.Jalat käsitellään kokonaan ja erityisesti jalkapohjan vyöhykkeet mikä vaikuttaa koko kehoon.Jaloista tulee kevyen ja hyvän tuntuiset ja mikäli on kipuja niin lievittää ja poistaa niitä sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja poistaa turvotusta. 

Ruusuinen jalkahoito
Jalkakylpy ja kuorinta Kuolleenmeren tuotteilla sekä hieronta jaloille molemmin puolin mutta aina yksilöllisesti asiakkaan toivomusten mukaan

Kuolleenmeren kasvohoito
Syväpuhdistava , kiinteyttävä, juonteita siloittava hoito joka tehdään Health & Beauty tuotteilla
Hoitoon kuuluu puhdistus, kuorinta, naamio ampullit,tehoseerumit ja voiteet kasvoille sekä silmänympärysiholle.Lopuksi hieronta.

CB-kasvohoito
Erikoisesti ongelma-iholle mutta sopii kaikille ihotyypeille.Tuotteet ovat luonnonmukaisia kasvipohjaisia ja syväpuhdistavia.

Byas-kasvohoito
.Kaikki aineet ovat täysin luonnonmukaisia ja ne saadaan imeytettyä ihon syvimpiin kerroksiin
galvaanista virtaa käyttävällä face Lifter-laitteella.Auttaa tehokkaasti juonteisiin ja erilaisiin iho-ongelmiin esim. akneen, couperosaan,ruusufinniin.Säilyttää ihon nuorekkaana, pehmeänä ja joustavana.

Selluliittihoito
BodyLifter- laite hajoittaa ihonalaista rasvaa ja estää uusien rasvakertymien muodostumista.
Senttejä saadaan katoamaan ja ihosta tulee kiinteä ja sileä.Intialainen päähieronta
Intialainen päähieronta on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jossakäsitellään monipuolisesti kehon yläosa, myös korvat ja kasvojen pisteet.Hoito vaikuttaa kehossa jopa 2-3 vuorokautta ja vaikutukset ulottuvat kokokehoon.

Vaikutuksia voivat olla mm.:
- rentoutunut olo
- stressiperäisten oireiden helpottuminen
- päänsäryn ym. säryn hellittäminen
- migreenin oireiden tai kestojen väheneminen
- lymfakierron paraneminen
- vastustuskyvyn paraneminen
- verenkierron paraneminen
- hiusten lisääntynyt kasvu
- unen laadun paraneminen
- nukahtamisen helpottuminen
- aineenvaihdunnan vilkastuminen

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta on tehokas hoitomuoto, jolla herätetään kehon oma,luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan niin, että todellinen paraneminen käynnistyy ja uusien vaivojen ilmaantuminen hidastuu tai estyy kokonaan.
Hoitoa voidaan verrata neulattomaan akupunktiohoitoon.
Hermoratahieronnalla saadaan apua useimpiin kroonisiin sairauksiin sekäsärky- ja kiputiloihin myöskinallergioihin, reumaan, vatsavaivoihin, migreeniin, kilpirauhasentoimintahäiriöihin, paniikkihäiriöön, epilepsiaan, halvaantumiseen ym.rappeutumissairauksiin.

Bemer-fysikaalinen verisuoniterapia

Mikroverenkierto vaikuttaa kaikkialla ihmiskehossa, mutta sen toiminta häiriytyy herkästi.Kun mikroverenkierto ei toimi kunnolla, solut kärsivät hapenpuutteesta.Tuolloin sydän nostaa sykettä ja verenpainetta.Mikroverenkiertoa voidaan parantaa fysikaalisella Bemer-verisuoniterapialla.Hoitoa käytetään erilaisiin kiputiloihin, leikkauksista toipumiseen, urheilusuorituksista palautumiseen ja suorituskyvyn kohentamiseen.Hoito sopii elinsiirtopotilaita lukuunottamatta kaikille ihmisille ja erityisesti sellaisissa tilanteissa joissa matala-asteinen tulehdus aiheuttaa oireita.
  

Reiki-energiahoito

Tämä hoitokeino on kokonaisuudessaan syvälle vaikuttava, joka perustuuvaivojen alkusyihin. Hoidetaan kehossa olevat pääenergiakeskukset, jolloin puhdistuminen alkaa ja tulee tasapaino.
Voidaan hoitaa kaikkia sairauksia ja sitä käytetään paljon tukemaan esim.lääkehoitoa, leikkauksista ja vammoista sekä sairauksista toipumista.Horstmann-tekniikkahoidot

Horstmann-hoitotekniikat ovat yksinkertaisia, lempeitäkehotyöskentelytekniikoita, jotka vapauttavatfyysisiä, henkisiä ja tunneperäisiä tukkeumia.Fyysisesti tekniikat lisäävät nivelten ja lihasten notkeutta,poistavat selkäkipua ja lantion virheasentoja.Tunnetasolla vanhat kaavat voidaan poistaa ja luoda uusia käyttäytymismalleja.Tukkeutumien vapauttamisella voidaan saavuttaa huomattavia muutoksia. Vapautuksen luonne riippuu asiakkaasta itsestään, hänen halustaan parantua ja päästää irti


Lantioseudun vapautus on ensisijainen keino käsiteltäessä alaselän kipuja jajäykkyyttä.

Hartiaseudun vapautus

Hartiaseudun vapautus auttaa lievittämään kipuja jäykkyyttä hartiaseudunlihaksissa, jänteissä ja nivelissä. Se soveltuu erityisen hyvin päänsärynsekä niska- ja hartiaseudun jännitystilojen lievittämiseen. Menetelmää on käytetty menestyksekkäästi hoidettaessa lihaskouristuksia, nikamien virheasentoja, venähtänyttä niskaa, jäätynyttä olkapäätä sekärasitusvammoja

Life Detox- kehonpuhdistushoito
 
Hoidolla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti poistaa kehosta kuona-aineita ja palauttaa elimistön solujen tasapaino.  Niin ravinnon kuin hengitysilman kautta kehoomme kertyy haitallisia aineita, jotka ajan mittaan aiheuttavat erilaisia kipuja, vaivoja ja sairauksia.
Puhdistuksen aikana elimistöön kertyneet kuona-aineet alkavat virrata jalkojen kautta veteen.jalkojen yli 2000 ihohuokosen kautta poistuu huomattavia määriä fosfaatteja, nitraatteja, metalleja, myrkkyjä ja kuona-aineita.Elektroninen puhdistus vaikuttaa verenkierron kautta koko kehoon.

Hiuspohjahoito
Hiukset pestään määrätyllä shampoolla ja hiuspohjaan imeytetään tehoseerumi Galvanic Spa -laitteella.Lopuksi intialainen päähieronta.Hoito tekee hiuksista terveemmät, vahvemmat, kiiltävämmät ja tuuheammat.Hyvä apu kaljuuntumiseen, pälvikaljuun ja hiustenlähtöön sekä hilseilevään hiuspohjaan. 
 


T:mi Erja Mettinen, Keskuskatu 13, 48100 Kotka, Puh. 040 7309559